Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Rigatoni met broccoli

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 stronken broccoli
zout
2 teentjes knoflook
1 rode Spaanse peper
1 bosje peterselie
400 gr rigatoni
8 eetlepels olijfolie
5 ansjovisfilets

Bereiden

Snijd de roosjes van de broccoli en bewaar de steeltjes voor de soep.
Blancheer ze 2 minuten in kokend water met wat zout en giet ze af.
Spoel ze met koud water en laat ze uitlekken.
Pel de knoflook en hak de teentjes fijn.
Snijd de Spaanse peper in ringen en verwijder de zaadjes.
Hak de peterselie fijn.
Kook de rigatoni al dente.
Verhit intussen de olijfolie in een sauspan en fruit de knoflook 1 minuut.
Roer er de ansjovisfilets door en prak ze met een houten lepel fijn.
Roer de Spaanse peper erdoor en laat nog 1 minuut bakken.
Roer er de broccoliroosjes en de peterselie door en warm ze even op.
Giet de pasta af, doe ze in een met warm water gespoelde kom en meng er de
broccolisaus door.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Pasta met asperges en sinaasappel-koriandersaus
Elleboogjes met tonijnsaus
Tortellini metgroenten-pestosaus
Pizza met diversen soorten ham
Tortellini met vis in mosterdsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes